Sääksmäen Reserviläiset ry arvot ja toiminta

Suomen katu-uskottavin Airsoft-alue

Huittulantie 327

37700 Valkeakoski

LAAVUN RAKENTAMINEN

24.2.2023

SäRes-Centerin toiminnallisuuksia mietittäessä oli heti alusta alkaen esillä tarve kiinteälle nuotiopaikalle. Nuotiopaikasta päätettiin rakentaa laavu ja tuumasta toimeen päästiin jo keväällä 2021, jolloin tuotettiin laavun runkorakenne paikoilleen.

Laavu jäi kuitenkin muiden töiden varjoon yli vuodeksi. SäRes-Centerillä keskityttiin rakentamaan enimmäkseen johtola-, huolto- ja pelivälinerakennusta sekä saunaa. Lisäksi taistelualueelle nousi toinen toistaan vaativampia ja kiireisempiä projekteja. Laavu nousi uudelleen esille tammikuussa 2023 johtokunnan kokouksessa, jossa päätettiin että laavun tulee olla kunnossa piirien taitokilpailussa huhtikuussa 2023.

Siispä lähdettiin käärimään hihoja uudelleen ja rakentamaan laavun kattoa. Työt pääsivät uudelleen käyntiin helmikuun 2023 alussa, jolloin laavun katto saatiin rakennettua muutamassa päivässä:

Katon rakentamisen yhteydessä tuotettiin vanhasta lannoitteen levittimestä myös huuva laavun keskelle

Ensitulet laavussa paloivat jo 18.2.2023

Pari päivää myöhemmin laavuun saatiin myös penkit paikoilleen

25.2.2023 katon reunat siistittiin ja muutenkin runkotyöt saatiin päätökseen. Kattohuovatkin on jo hankittu, odotellaan kuitenkin vähän lämpöisempiä kelejä asentamiselle. Isot työt alkavat kuitenkin jo olla tehty, loppu on sellaista pientä nypräämistä.

 

Seuraavaksi vuorossa on katon huovittaminen ja harkinnassa on myös sammalkaton tekeminen sekä laavun sähköistäminen. Eli jatkoa seuraa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *