UKK

Etusivu / UKK

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Miten pääsen jäseneksi Sääksmäen Reserviläiset Ry:en?

Täytä jäsenhakemus yhteydenottosivumme kautta ja siitä homma lähtee liikkeelle, olemme sinuun yhteydessä.

Kuka SäRes-Centeriä rakentaa ja millä rahalla?

Säres-Centeriä rakentavat ensisijaisesti vapaaehtoiset, lähinnä Sääksmäen Reserviläiset Ry:n jäsenet. Olemme kuitenkin saaneet merkittävää työvoima-apua mm Pirkanmaan Airsoft Ry:ltä, Tampereen Aikuiskoulutuskeskukselta, Naakan koululta, sekä Valkeakosken Ammattiopistolta. Suoranaista rahoitusta meille ovat myöntäneet Maanpuolustuksen tukisäätiö, ELY-keskus ja Manttaalisäätiö sekä muutamat yritykset. Lisäksi olemme saaneet sponsoreiltamme rahallisesti merkittäviä materiaalilahjoituksia. Jos haluat meille sponsoriksi niin palkitsemme sinut näkyvyydellä. Täytä yhdeynottolomake yhteystiedot-sivunkautta jos haluat mukaan tukemaan toimintaamme. Lisäksi yhdistys kerää omaa rahoitusta mm erilaisilla romukeräyksillä ja tempauksilla. Näitä rahoja käytetään lähinnä oman yhdistystoiminnan pyörittämiseen.

Miten SäRes-Centerin alueelle pääsee pitämään tapahtumia?

Lue ensin SäRes-Centerin johtosääntö (linkki löytyy alabannerista), siinä löytyy pääosin kaikki perusteet alueen käytölle. Jos jotain tietoa ei johtosäännössä ole niin sitten se sinne lisätään palautteen perusteella. Myös hinnasto löytyy johtosäännöstä. Täytä tapahtuman varaaminen –lomake yhteydenottosivumme kautta ja siitä homma lähtee liikkeelle, olemme sinuun yhteydessä. SäRes-Centerillä on mahdollista järjestää kaikenlaisia tapahtumia, niitäkin jota emme edes ole osanneet ajatella

Koska SäRes-Center valmistuu?

Hyvä kysymys, ei kai koskaan? Luovia uusia ideoita tulla tupsahtelee koko ajan ja niitä voi tarkastella meidän yleisesittelystämme (linkki alabannerissa) Pelivalmiina alue on jo nyt, mutta taistelu/pelialue voitaneen katsoa ”valmiiksi” vuonna 2023 ja huolto/offgame-alue saataneen valmiiksi vuoden 2022 kuluessa. Sitäkin tosin vielä kehitetään vuoden 2023 puolella.